Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася трепетним спільним виступом з популярним виконавцем Даном Баланом, виконавши на паркеті шоу "Танці з зірками" хіт "Домой". Так, артистка позувала в образі ніжного агела, в той час як Дан одягнуся у все чорне. Варто відзначити, що в минулому сезоні проекту "Голос країни" парочці приписували роман.

"Неймовірні @tina_karol та @danbalan ❤️
Як вам дует?", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери помітили, чо між артистами дійсно якась магія: "Давно не бачила такою Тіну, ніжна, зворушлива маленька дівчинка😍😍😍", "Здається тут любов 🎉", "Яка ж ніжна композиція, вони неймовірні🔥", "Не розумію,вони разом?", "Це було настільки ніжно настільки романтично....❤️", "Це був найкращий номер за весь ефір. Дуже круто і там щось є 😉😉😉", "Юра: "Ми так раді, що ви знайшли одне одного" 🤔🤔🤔".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще