Унікальний український артист Сергій Бабкін дав концерт в Києві в Жовтневому палаці, де вперше заспівав зі своєю дружиною Сніжаною. Він розповів зі сцени, що це було крутіше, ніж з групою " 5'Nizza і є дуетом з 12-річним стажем.

"Я завжди кажу – не чекайте нічого. Слухайте, чуйте і віддайтеся тому, що буде відбуватися! Після концерту ви вийдете з відчуттям, наче глибоко пірнули, побули там і побачили все те, що не могли на суші", – поділився Сергій.

Головним сюрпризом вечора став дует Сергія зі Сніжаною. Вони заспівали пісню "Напиши мене". Такий дебют коханої співака глядачі сприйняли із захопленням.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вийшло! Дебют! У 2016 році я вперше заспівала! Це була пісня з альбому Сергія "Не вбивай". Вона називається "Напиши мене". І сьогодні, через 3 роки після виходу альбому, зважилася вийти з СБ на сцену і заспівати! Спасибі, Бабкін, що умовив! Я отримала величезний досвід і задоволення", – прокоментувала актриса, дружина Сергія Сніжана.

Нагадаємо, Сергій та Сніжана Бабині похрестили маленького сина в дуже незвичайній церкви.

Як повідомляв Знай. ua, гола дружина Сергія Бабкіна Сніжана прикрила груди лише лимончиками.

Також Знай. ua писав, що Сергій Бабкін влаштував баттл з 10-річною донькою.