Популярна українська співачка, учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розлучилася з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським, обожнює привертати до себе увагу публіки, це вона активно робить на своїй сторінці в Instagram. Там красуня часто ділиться з шанувальниками яскравими постами з свого життя, і цього разу вона теж показала гарний кадр, на якому зображена з подругами.

Так, новому фото в соцмережі, яка показала Слава, вона позує у довгій сукні красивого бежевого кольору з чорним мереживним декором, поверх якого накинула чорний піджак. Поруч з нею стоять дві подружки, одна з яких є донькою скандального екснардепа Михайла Добкіна. Причому Камінська в довгій сукні, а її подруги демонструють довгі ноги в екстракоротких. У підписі до фото Слава написала: "Сьогодні свято у дівчат".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.