Українська співачка Аліна Гросу, яка зараз живе і працює в Росії, нещодавно вийшла заміж і, здається, це позначилося на її зовнішньому вигляді. Тепер дівчина обирає більш скромне вбрання для виходів у світ.

При цьому прихильники Гросу знають, що співачка може знову з легкістю змінити закритий одяг на більш відвертий. Однак осінь диктує свої правила і моду, тим більше, що артистка з новим іміджем виглядає ще привабливіше.

Лаконічне чорне пальто, брендові шарфи з водолазками співачка розбавляє легкими сукнями з трэнчем кольору хакі і стриманими чорними сукнями, що закривають руки та шию. Також яскравим акцентом у гардеробі Аліни стала актуальна червона блуза зі зміїним принтом.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Ти дуже гарна", "Так, пам'ятаю цю маленьку дівчину, але час летить і від Алінки Гросу, залишилися тільки очі та погляд і маленька дівчинка перетворилася на прекрасну леді", "Хороший вибір, цього образу і дотримуватися треба. Вам личить", "Обожнюю, коли ти так виглядаєш, завжди прекрасна, ти прям приклад для мене позитиву", - коментують нові образи Гросу фанати в Instagram.

Нагадаємо, Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала в мережі результати пікантної фотосесії.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу поділилася пікантним відео, виставивши напоказ ідеальну фігуру.