Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років не виступає в Україні, віддаючи перевагу Росії, обожнює привертати увагу до своєї персони, що активно робить на своїй сторінці в Instagram. Співачка часто публікує фото з особистого і творчого життя, так і в цей раз показала новий кадр, який був зроблений на вечірці.

На новій фотографії, яку Лорак показала в мережі, вона з'явилася в цікавому вбранні, яке дуже нагадує шовкову піжаму. На ній широкі чорні брюки і така ж накидка, під якою видно чорний топ з дуже спокусливим декольте. Співачка стоїть, поклавши руки в кишені, на її ногах блискучі сірі черевики, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Шанувальники в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.