Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька відео з райської Сицилії, Італія, записавшись там на кулінарні курси. Так, до артистки прилетіла її старша 14-річна красуня-донька Маша, з якою Оля зробила селфі в бікіні.

"Моя приїхала", - лаконічно підписала Полякова. Варто відзначити, що мама і дочка активно займаються спортом і дотримуються дієти, тому можуть з легкістю похвалитися ідеальними фігурами. Також Оля показала, як вони ніжаться в джакузі і поїдають дуже смачну піцу, зазначивши, що знаходиться "у раю".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.