Відома українська співачка Світлана Лобода, яка багато років не виступає і рідко з'являється вдома, зате активно гастролює і живе в Росії, обожнює увагу і епатує публіку зірковими витівками. Співачка часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – красуня показала відео, на якому танцює в купальнику.

Так, перед камерою Лобода з'явилася в сексуальному чорному купальнику з кепкою на голові. Зірка стоїть у пляжному бунгало десь в Дубаї, вона танцює, активно виляючи стегнами. У якийсь момент співачка обертається до камери попою і на попереку в неї можна помітити темне татуювання. У підписі до фото Світлана написала: "Потанцюємо сьогодні?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію красуні, люди почали обговорювати спекотні танці співачки, і треба сказати, не всім вони сподобалися.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.