Популярна модель Альона Омович, яка прославилася в мережі незвичайною переробленою зовнішністю і яку охрестили в Instagram українською Кардашьян, обожнює привертати до себе увагу публіки. Дівчина зібрала велику аудиторію на своїй сторінці, яку радує відвертими фото і відео, демонструючи принади. І цей раз не став винятком – Альона показала яскравий кадр свого образу до Хелловіну.

Так, на новому фото Омович позує у відвертому шкіряному топі, з якого ледь не вивалюється величезний силіконовий бюст. А на обличчі моделі цікавий макіяж у стилі коміксів, адже вона приміряла образ "супержінки". До свого посту Альона також доклала знімок тієї самої жінки, образ якої вирішила повторити. Треба сказати, що публіка дуже по-різному відреагувала на таку публікацію дівчини – одним подобається, а інші обговорюють її груди.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.