Донька одіозного політика, колишнього народного депутата від проросійської партії "Опозиційний блок" Михайла Добкіна 26-річна Алла – успішна модель, молода мама, колекціонер і власниця картинної галереї. Дівчина нещодавно заснувала благодійний фонд для допомоги дітям, а тепер вирішуй запустити антиалкогольну програму для всіх бажаючих кинути пити.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Алла Добкіна опублікувала два спокусливих фото, на яких позує в цікавому образі. А у підписі до цих знімків розповіла про те, як буде боротися з алкоголізмом. Так, за словами дівчини, вона шукає однодумців, які готові відмовитися від спиртного, а вона від себе обіцяє їм підтримку кожен день. При цьому, якщо людина зірветься, то для нього приготували штраф – 5 тисяч гривень на рахунок благодійного фонду. Фолловери Алли по-різному сприйняли її ідею – одні підтримують, інші жартують.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.