Популярна українська співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" і просто красуня Тіна Кароль обожнює увагу публіки, і часто підігріває інтерес до своєї персони на сторінці в соцмережі Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала яскраве фото з нової фотосесії в пустелі.

Так, на новому фото Кароль позує, сидячи на невеликій лаві з ногами, боком до камери. На ній коротенька біла сукня з дуже глибоке декольте. Цей наряд одночасно підкреслив ідеальну фігуру і декольте зірки, а також оголив її стрункі ніжки. Волосся Тіни розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, зайнявши цікаву позу. У підписі до фото співачка запрошує фанатів на свій концерт, а ті у відповідь засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.