Відома голлівудська акторка, успішна модель і уродженка України Ольга Куриленко має у своєму арсеналі безліч ролей, але найбільше вона прославилася після роллю дівчини Бонда у знаменитій бондіані. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує публіку новинами та фото зі свого життя.

Так, в цей раз Ольга вирішила похвалитися яскравими знімками пасивного відпочинку, на яких позує в спокусливому образі. Акторка зображена на шезлонгу біля басейну на тлі зелені і пальм. Позасмагати вона вийшла в красивому червоному купальнику, який підкреслив ідеальну фігуру красуні. На голові Ольги світлий капелюшок, під яким заховане волосся, а на її обличчі немає макіяжу, вона, як кішечка крутиться перед камерою, насолоджуючись сонечком.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.