Популярний український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко, який ще й співає в групі MOZGI, любитель привертати до себе увагою публіки. Це він часто робить у своєму Instagram, де ділиться з шанувальниками новинами особистого і творчого життя. Нещодавно Потап разом з молодою дружиною відправився відпочивати в Мексику, звідки також активно постить фото.

В цей раз Олексій здивував публіку яскравим фото з Настею, проте фанати так і не зрозуміли, де було зроблено фото. Парочка відображена в місці, яке нагадує вівтар якоїсь дуже шанованої людини. Там багато лампадок, квітів і навіть продуктів. А ось Потапу і Насті там дуже весело – вони затято позують фотографу. Артист не підписав свою фотографію, він лише позначив дружину. Шанувальники в захваті від такого милого фото цієї красивої пари, багато запитують, що це за місце.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.