Маша Полякова – 14-річна донька популярної співачки Олі Полякової, яка почала займатися моделлінгом, а тепер ще й співати почала. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де зібрала понад сто тисяч фоловерів, з якими ділиться фото і відео зі свого життя. Нещодавно Маша хвалилася яскравою професійною фотосесією, а тепер вирішила показати, як вона співає.

Так, Маша опублікувала у своєму Instagram коротке відео, на якому сидить за піаніно, грає на ньому і співає кавер. Як видно, дівчина в скромному домашньому вбранні, її довге волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. На відео також є інша людина, але красуня вирішила його не показувати. У підписі до відео Маша написала: "Як вам кавер #cover комета @jony.me". Однак, коли фоловери почали висловлювати свою думку, і вона не подобалася дівчині, вона починала грубо відповідати коментаторам.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.