Популярна українська телеведуча, яка об'їздила весь світ у тревел-шоу "Орел і Решка", обожнює увагу публіки і славиться своїм іскрометним почуттям гумору. Красуня зібрала тримільйонну аудиторію у своєму Instagram, де часто радує її яскравими постами. І цей раз не став винятком - зірка показала веселий кадр, і засвітила можливого нового хлопця.

Так, на новому фото Леся позує в цікавому місці біля води, вона чи то гола, чи то в купальнику, але цього не видно за булочкою. Знімок був зроблений таким чином, що булочка дуже близько до об'єктиву, а Нікітюк далеко на задньому плані. Фанатів відразу зацікавило, хто робив фото, і чия чоловіча рука тримає булку. У підписі до фото Леся написала: "Найстрашніший костюм для дівчини на Halloween". Шанувальники тут же почали обговорювати зірку і її незвичайний образ на цьому знімку.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.