Популярна співачка, колишня учасниця групи "ВІА Гра" і дружина відомого композитора Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва, обожнює епатувати публіку і привертати до себе увагу. Красуня не тільки продовжує співати, вона ще успішна модель і благодійниця, Віра часто публікує у соцмережі Instagram фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так і цього разу зірка показала цікаве відео, на якому з'явилася в незвичайному образі.

Так, в ролику можна побачити Віру, яка крутиться перед дзеркалом в чорному латексному комбінезоні з маскою кішечки на голові. Це вбрання майже повністю покриває тіло співачки і плавно переходить у чорні черевики на підборах, але при цьому красиво підкреслює струнку фігуру. Волосся Віри під маскою розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Брежнєва написала: "Відірвалася вчора кішечка на #gbarmskparty @g.bar.moscow. Muah @lyubovmua. Мяу… дика чи домашня?". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати публікацію красуні.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.