Хелловін - свято, яке із задоволенням відзначають 31 жовтня в багатьох країнах світу. Багато знаменитостей не залишають його без уваги і готують дивовижні, а деколи справді страхітливі костюми до свята. Ми зробили добірку фото та відео знаменитостей, які вийшли на люди в самих незвичайних костюмах на Хелловін у 2019 році.

Одним з найгучніших костюмів став наряд Гайді Клум, який важко назвати просто нарядом - це справжній витвір мистецтва. Гайді Клум перетворювали на фантастичне створіння цілих 13 годин.

Гайді Клум

Вже протягом 20 років Гайді Клум проводить вечірку Heidi Klum Halloween party, куди запрошує найвідоміших гостей. Саме на цьому заході вона з'явилася у своєму неймовірному костюмі.

Гайді Клум

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Частково образ Гайді Клум був натхненний фільмом "Особина" 1995 року, - це вгадується в елементі костюма, що схожий на робота з металевими трубками з тіла. Інша частина образу - це тіло інопланетянки, внутрішні органи якої не прикриті шкірою. Образ дійсно зачаровує і лякає. Ті, кому було цікаво, як будуть перетворювати Гайді Клум, могли в цьому році поспостерігати за процесом з вулиці через скло.

Гайді Клум

На вечірку Гайді Клум прийшли Ніл Патрік Харріс і Девід Буртка, які вирішили вийти в образі сестер Олсен.

Ніл Патрік Харріс і Девід Буртка

На Хелловін не обов'язково вигадувати якийсь страхітливий образ, пародії - теж у пошані. Приміром, Кайлі Дженнер вийшла в образі Русалоньки, Хлое Кардашьян - в образі Круелли де Віль (антагоністка з мультфільму "101 далматинець"), Кім Кардашьян - у Еллі Вуд (фільм "Блондинка в законі").

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Кім Кардашьян

Виконавиця Сіара з чоловіком Расселом Вілсоном вирішили спародіювати Бейонсе і Джей Зі з кліпу "APES**T".

Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк вирішили згадати часи диско: Біл з'явилася в костюмі, який нагадував те, що сам Джастін носив у часи групи NSYNC, а Тімберлейк надів костюм у вигляді мікрофона.

Джессіка Біл і Джастін Тімберлейк

А співачка Нікі Мінаж вирішила підтримати тренд і одягнутися в образ Харлі Квін.

Нікі Мінаж

Кейт Бекінсейл перевтілилася в Холлі Голайтлі з "Сніданку у Тиффини", яку грала Одрі Хепберн.

Сінді Кроуфорд і її чоловік Ренді Гербер вирішили відправитися в 70-ті.

Сінді Кроуфорд і Ренді Гербер

Сім'я моделі Моллі Сімс і Скотта Стубера, який обіймає посаду керівника оригінальних фільмів Netflix, повторили з дітьми образи з книги "Дивовижний чарівник країни Оз".

Моллі Сімс і Скотт Стубер

Нагадаємо, раніше Франківськ заполонили сотні джокерів і зомбі: як у місті святкують Хелловін, - моторошні фото.

Також Знай.uа писав про Хелловін на "Топ-модель по-українськи": Костромічова перетворилася на відьму заради містичного свята, фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, як щасливі мешканці святкують Хелловін у зоопарку Києва.