Популярна українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва свого часу підкорила серце самого засновника чоловічого журналу Playboy Х'ю Хефнера красуня не раз позувала для цього глянцю, і схоже, тяга до публічного оголення не покидає її протягом усього життя. Даша часто бере участь у різного роду пікантних фотосесіях і ділиться їх результатами у соцмережі Instagram.

Так, в цей раз красуня не упустила можливості продемонструвати в мережі ідеальне тіло. Даша показала еротичне фото, на якому позує в дуже відвертому вбранні – не ній чорні трусики з чорними панчохами, а зверху бузкова блузка, яка сповзла з плечей, оголюючи пишні груди. Пікантності цьому кадру додає цікава поза Астаф'євої і вираз її обличчя. У підписі до фото красуня написала: "Є люди, поруч з якими, я розумію, що «про фотографії» так само як і «про секс» я знаю все". Шанувальники не залишили без уваги таку спекотну публікацію співачки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.