Відома російська співачка Любов Успенська їде з концертами до України. Однак ця співачка підтримувала війну на Донбасі та заявляла, як сильно любить президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомив активіст Сергій Стерненко на особистих сторінках у соціальних мережах.

Повідомляється, що співачка 10-11 листопада збирається виступити в Києві та Одесі. Також активіст нагадав, що раніше співачка публічно висловлювала власні симпатії президенту Росії Володимиру Путіну і вимагала пом’якшити міру запобіжного заходу для кримінального авторитета Олега Медведєва, який спонсорував бойовиків на Донбасі.

Варто зазначити, що нещодавно Успенська презентувала пісню українською мовою під назвою "Бути без тебе". Новий сингл співачка записала в дуеті зі своїм другом, автором з Одеси Андрієм Большедворским. Вже 10 листопада Успенська вперше виконає його на ювілейному концерті "Історія однієї любові", який пройде у Палаці спорту в Києві. Про це повідомила сама Успенська на власній сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відразу після виступу в столиці артистка вирушить у тур по містах України — квитки на шоу Успенської вже місяць як розкупили.

Нагадаємо, Пугачова остаточно йде зі сцени: Примадонна зробила термінову заяву, відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що шикарна Дорофєєва похвалилася своїм "лимончиком": "Це шедевр!".

Також портал "Знай.uа" писав, що Володимир Дантес красномовно похвалив себе, але людей не обдуриш: "Самолюбство зашкалює".