Відома українська співачка Тіна Кароль, яка лагідно заспівала в дуеті з Даном Баланом на проекті "Танці з зірками", відверто зізналася про те, чи є між ними щось більше, ніж просто робота. Про це вона повідомила у "Світському житті".

Так, Кароль сказала, що поки ще рано говорити про щось більше, ніж просто співпрацю.

"Поки що рано говорити, що означає ця пісня – залицяння або просто колаборація двох талановитих людей. Він талановитий композитор, співак, артист. Подивимося, поки що чогось більшого, ніж квіти, "Голосу країни" та моїх гарбузів не було", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До того ж, Тіна зізналася, що від присутності Дана поруч вона починає соромитися.

"Ну, безумовно, він красень. Він височенний, на нього дивишся, так: "Ох". Відчуваєш себе маленькою, що не погано для кожної дівчини. Соромлюся я, я не знаю", - заінтригувала виконавиця.

Нагадаємо, що Тіна Кароль отримала букет троянд і маленького ведмежати від ведучого Юрія Рыхлыка, однак у відповідь "дала йому гарбуза" за старою українською традицією, на знак відмови від його забавних залицянь.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Тіна Кароль вирушила в американську Арізони, там вона побувала в одному з найзагадковіших і найкрасивіших місць на планеті – Каньйоні Антилопи.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Тіна Кароль заблукала в пустелі і влаштувала гарячу фотосесію на піску.