Зараз відомий український гурт "Антитіла" на піку популярності. Кожна їх нова пісня стає хітом, а кліпи набирають мільйони переглядів і лайків. При цьому у фронтмена Тараса Тополі немає професійної музичної освіти. Нотній грамоті він навчався в музичній школі, граючи на скрипці.

Тарас Тополя

У шоу Сергія Притули на Новому Каналі "Діти проти зірок" Тарасові довелося згадати уроки з дитинства, тому що він змагався з багаторазовою переможницею всеукраїнських та міжнародних конкурсів, 13-річною Ланою Герасименко. Суперники повинні були відгадати по відео без звуку мелодію, яку грає скрипаль, а потім виконати повторно.

– Ну що це? – запитав ведучий шоу Сергій Притула.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

– "Доля стукає в двері". П'ята симфонія Бетховена, – відповів Тарас.

– Давайте подивимося, чи маєте ви рацію? – глянув на екран Сергій.

– Але він ще не зіграв, – помітила суперниця Тараса.

Музикант взявся за смичок. Після виконання п'ятої симфонії Бетховена Тарас поклав руку на серце і звернувся до вчительки з музики: "Асю Віталіївно Калініченко, мій улюблений педагог, я прошу пробачення за все".

Нагадаємо, Тарас Тополя показав ексклюзивне архівне відео з сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.uа, фронтмен "Антитіла" поділився найбільшим щастям свого життя.

Також портал Знай.uа писав, що Тарас Тополя видав секрет "вічного вогню" у відносинах.