Співачка, ню-модель, актриса і просто красуня Даша Астаф'єва свого часу прославилася зйомками для чоловічого журналу Playboy, ба більше, вона стала першою українською дівчиною, яка прикрасила обкладинку цього глянцю. Красуня і зараз не втрачає можливості позніматися, а результатами фотосесій часто ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Так, цього разу Даша показала в мережі більш скромні, але такі спокусливі знімки з нового фотосету. Перед камерою Астаф'єва з'явилася в темних рваних джинсах і світлій кофтинці цікавого принта. При цьому співачка одягла довговолосу перуку, а на її обличчі яскравий макіяж. Саме волосся найбільше зацікавило фоловерів, шанувальники кажуть, що Дашу просто не впізнають, а цьому образі вона виглядає дуже молодо.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.