Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти нарешті видали райське місцезнаходження, ним виявився Канкун, Мексика. Парочка позувала в тематичному парку Xcaret Park, купаючись в блакитній воді.

"Класно,коли все тільки разом👫класно, коли виходить 🙌🏻 класно, коли так солодко🍯і класно коли одне ❤️ на двох", - зворушливо підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "У вас що там медовий рік?" "Класні💜", "Красиві", "Чому одна на двох?...😉", "Нехай така атмосфера і почуття будуть у вас усе життя! Цінуйте і любіть💓 один одного🤗😘", "Ви такі милі😍😍😍😍😍", "Ви дуже гарна пара", "Так так так ,одна на двох ... Ми все зрозуміли 😍😍😍", "Обожнюю вас!Класна творча пара!🔥❤️👍".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.