Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася незвичайною фотосесією для популярного глянцю Viva!, позуючи в США, в знаменитому каньйоні Антилопи. Так, артистка приміряла кілька різних вбрань, які кардинально відрізнялися між собою. На фото Тіна позує і в напівпрозорій кораловій сукні, і в білому облягаючому міні, і в довгій сукні молочного кольору з незвичайним аксесуаром на голові.

Фолловери засипали Кароль компліментами, захоплюючись її жіночністю: "таліяяяяяя🤤🤤🤤🤤", "Дуже ніжна😻", "Яка ж ви гарна! 💕😍", "Котик❤️😻", "суцільне вау 🍨", "Серцеїдка 💔", "Краща💕💞", "Яка ж ідеальна 🤤🔥", "Тіна,ти найкрасивіша з усіх !!!!!!!!😍😍😍🔥🔥🔥🔥", "чарівна😍❣", "ну що за секс в чистому вигляді.....😻", "Неймовірна🌸".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще