Після переходу Володимира Зеленського з гумору у велику політику в колективі "Кварталу 95" відбулися кадрові перестановки. Так, посаду художнього керівника студії тепер займає Євген Кошовий. А які ще зміни відбулися і як приймаються важливі рішення - в інтерв'ю Знай.uа розповів Степан Казанін.

Гуморист повідомив, що останнє слово завжди було за Володимиром Зеленським, а зараз настала демократія в колективі.

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

"Якщо хтось пропонує щось зробити, і це реально смішно, - всі підтримують. Ніхто не намагається зайняти чиєсь місце, - поділився Степан Казанін. - Як було в КВК: “О! Це прикольно! Давайте так і зробимо”. В принципі, так і відбувається. Ми давно разом - віримо на слово. Є якась чуйка, смішно це чи ні. Є внутрішній редактор".

При цьому Казанін переконаний, що у нього найвірніша чуйка на смішні жарти.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Степан Казанін
Степан Казанін

Також в інтерв'ю він розповів, як тепер відбувається розподіл ролей у сценках "Кварталу 95".

"По-різному. Бувало, починали репетирувати і не йде. В процесі репетиції змінювалися. Жіночі ролі іноді мені випадали, - повідомив Казанін. - Теща - це святе, ніхто не зазіхав, крім мене. Бували зіркові ролі повій, наприклад. У Лєни не виходить або Лєна не відчуває в собі цю роль - все тоді переходило до іншого, іноді до мене - найчастіше. Таке було і тоді, і зараз відбувається. Але автори, коли пишуть, вже мають на увазі, під кого роль".

"Квартал 95"
"Квартал 95"

Степан Казанін зізнався, що будь-яка роль, яка випадає йому, в радість.
"Я не даремна людина в колективі. Хтось до 70 років хоче зіграти Джульєтту Шекспіра, але у нас такого немає. Є роль Януковича або Парубія - і ми вже знаємо, хто це буде робити. Не обов'язково претендувати", - зазначив він.

Нагадаємо, Казанін з "Кварталу 95" прогулявся по знаковим місцям з легендарного фільму "Діамантова рука".

Також гуморист відверто розповів про шлюб, дітей і своє улюблене захоплення, якому його дружина не дуже і рада.

Крім цього, Юрій Великий ексклюзивно розповів про повернення в "Квартал 95" та пародії на Володимира Зеленського.