Кращий друг президента Володимира Зеленського, актор ″Кварталу 95″ Євген Кошовий зізнався, що у нього рідні досі живуть на окупованій частині Луганської області.

Про це ″Лисий″ розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону. За словами Кошового, він ненавиде Путіна і Порошенка за те, що 5 років не може повернутися додому.

″Я п'ятий рік не можу повернутися туди, де похований мій батько, туди, де живе нажаль моя мама. За що мені його любити? Я ненавиджу Порошенка і ненавиджу Путіна″, - відверто сказав Кошовий.

Євген зізнався, що коли почалася війна на Сході, пропонував матері переїхати з Алчевська на більш безпечну територію в Україні. Жінка відмовилася, оскільки не захотіла їхати звідти, де похований її чоловік.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За словами Кошового, зараз на окупованій території проживають його мати, бабуся і її рідна сестра.

″Після смерті батька і після того, як почалася війна, я відразу пропонував. Але вони прожили місяць в Харкові, їй не сподобалося, і вона поїхала назад″, - розповів актор, додавши, що мати періодично приїжджає до нього в гості.

Варто зазначити, що сім'я старшого брата Євгена, Дмитра, живе в Харкові, а сам брат добре заробляє в Німеччині, працюючи електриком.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" чесно відповів, чи чекати його у політиці та на виборах мера Києва

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Кошового з Кварталу 95 зізналася, чим вона заробляє.

Також Знай.ua писав, Зеленський відреагував на пісню Кошового і хору Верьовки про Гонтарєву