Знаменитий голлівудськи холостяк Кіану Рівз вперше за довгий час вийшов у світ з новою подружкою. Коханою актора виявилася "нестандартна" і "дивна" жінка - саме так назвали супутницю зіркового актора в мережі.

Кіану Рівз прийшов не сам на благодійний фестиваль LACMA Art + Film, який відбувся 2 листопада в Лос-Анджелесі. Супутницею актора виявилася 46-річна художниця Олександра Грант.

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Новина тут же рознеслася по мережі і стала найбільш обговорюваною. Багато шанувальників дуже раді за улюбленого артиста. Однак, знайшлися і ті, хто розкритикував вибір зірки. Критики взялися обговорювати супутницю Рівза Олександру, визнали її "дивною", "нестандартною" і взагалі такою, що не підходить Кіану.

Супутниця Рівза 46-річна художниця Олександра Грант і справді зовсім не схожа на типових дівчаток, які з'являються поруч знаменитостей. Тому в мережі її тут же прозвали нестандартною.

Олександра не старша за Рівза, навпаки, вона майже на 10 років молодша за нього. Однак, сивий колір волосся зробив її в очах хейтерів "старою".

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Багато користувачів висловили думку, що такий красень як Кіану міг би знайти собі супутницю набагато молодшу, симпатичнішу і популярнішу.

Однак Рівз в черговий раз довів, що він не потребує 20-річної "силіконової ляльки", яка буде підкреслювати його імідж.

Серед користувачів знайшлися і ті, хто схвалив вибір актора.

"І що в ній нестандартного? Немає кілограма силікону або тонни косметики. Нормальна, натуральна, жива жінка. Бажаю удачі Кіану!"
"З обличчя, як то кажуть, воду не пити. Кіану людина великої і глибокої душі, і впевнений, що основним критерієм при виборі супутниці був її внутрішній світ", - пишуть користувачі.

Зазначимо, що Кіану Рівз жодного разу не був одружений. Однак, у актора є дуже сумна історія приватного життя, яка змогла б розчулити навіть найзапекліших хейтерів.

У Кіану Рівза була кохана - його колега Дженніфер Сейм, яка померла в 2001 році в автокатастрофі. За 2 роки до трагедії у пари померла єдина дочка Ава Арчер. Подвійну втрату Кіану Рівз переживав дуже болісно: він на деякий час відмовився від усіх ролей і почав вести життя самітника.

Багато років актор уникав публічних виходів і ні разу об'єктиви папараці не змогли його впіймати з дівчиною. Все змінилося на початку 2018 го, коли Кіану Рівз запросив на вечерю художницю Олександру Грант. Пара весело провела час в одному з ресторанів Лос-Анджелеса і виглядала дуже щасливо. З того часу актор не вперше робить публічні виходи з Олександрою.

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Кіану Рівз з Олександрою Грант,Getty Images

Нагадаємо, Кіану Рівз 2 вересня відсвяткував свій ювілей. Зірці виповнилося 55 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, актор Кіану Рівз потрапив в неприємну пригоду під час авіаперельоту, проте показав себе при цьому як людина, яка вміє долати труднощі і допомагати іншим.

Також Знай.ua писав, Кіану Рівза помітили в незвичному образі.