Популярна співачка Ані Лорак здивувала шанувальників новою зачіскою – зірка відрізала і завила волосся, тепер вона виглядає зовсім по-іншому. Фото в новому образі артистка показала у своєму Instagram, де зібрала багатомільйонну аудиторію фанатів. А у підписі до фото вона заінтригувала прем'єрою кліпу.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася в досить відвертому чорному вбранні – на ній екстра-коротка спідниця, яка оголила ідеальні ніжки, і мікроскопічний топік, з-під якого виглядають груди. А з її рук злітає чорна куртка, яку вона тримає пальцями. Фото було зроблено в красивому місці, там, де проходили зйомки нового кліпу зірки на пісню "Мы нарушаем". У підписі до фото Лорак написала: "Скоро супер прем'єра!". Фани в захваті від нового образу зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.