Популярна співачка, солістка групи "НеАнгели" і просто красуня Слава Камінська зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує новинами про своє життя. Нещодавно стало відомо, що співачка розлучилася з чоловіком – пластичним хірургом Едгаром Камінським, але, схоже, вона не сумує.

Так, в цей раз Слава показала пікантний кадр в соцмережі, який відразу ж кинулися обговорювати її фоловери. На знімку співачка позує у білій маєчці, а з плеча скинула чорний піджак. При цьому крізь тонку тканину просвічується сосок. Багато також звернули увагу на те, що Камінська змінила зачіску – вона чи то підстриглася, то так незвичайно уклала волосся. У підписі до фото зірка написала: "Іноді мені здається, що я Ванга. Можу передбачити тему обговорення".

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.