Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію рідкісних кадрів з чоловіком Володимиром Локотко, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка зізналася, що деякі фото зробив їх маленький син Валерій, і швидше за все це той кадр, де парочка сидить на підлозі.

"Люблю мою сім’ю ❤️ деякі фото зробив Валерій )))", - кумедно підписала Фреймут. Фолловери не пройшли повз: "Милі люди. Щастя вам.", "Красива, розумна, мудра жінка... Є ким захоплюватись!", "Завжди милуюсь Вами!!! Ви неперевершена!!! Приклад для багатьох жінок!!! Люблю ❤️", "Ви чудово виглядаєте 👌", "Красива пара", "Красуня 😍😘😘😘😘😘", "дуже красива пара🌺", "Приємні фото! ❤️", "Дуже гарні ,щастя вашій сім'ї !!!".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".