Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне фото з кращим другом, грузинським дизайнером Бічоллою Тетрадзе, побувавши на його показі в Тбілісі. Так, артистка зізналася, що залишилася в захваті від вбрань модельєра, заінтригувавши сукнею, яку одягне на премію "Золотий Грамофон".

"Вчора в Грузії пройшов показ @bicholla_officialмого друга @bicholla 🤘це було так хвилююче і так красиво !!! Перше плаття я одягну на Золотий Грамофон !!! Всі вбрання вже у продажу 😉 красуням рекомендую шик !💃", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "шикарні кросівки)))", "Красуня! ❤️😍👍", "Свєта як завжди на висоті🔥🔥🔥", "Відмінне взуття для тисняви голів хейтерів", "Так шикарні вбрання !", "А що з ногами? Якісь сірники🔥", "Було супер , показ шик 🔝🔥", "Які ж ви гарні!)🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️💋".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.