Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, вирушивши з чоловіком Потапом в Канкун, Мексика. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, побувавши на шоу Cuídate De La Cámara Еді Смола - популярного мексиканського модного шоумена. Так, артистка приміряла сарафан бежевого кольору і неоново-жовту водолазку, засвітивши шикарну фігуру.

"Muy inspirado🥰You are so cool, @edysmol_esoficial 🤗 I was very happy to come to your show @cdlc_oficial and finally meet you💋 (Я дуже рада, що ти такий класний, @edysmol_esoficial. Я була дуже рада приїхати на твоє шоу @cdlc_oficial і нарешті зустрітися з тобою)", - поділилася емоціями Каменських. До речі, мексиканський шоумен теж залишився в захваті від Насті, виклавши коротеньке відео з нею і представивши численним фоловерам.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.