Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, вирушивши з чоловіком Потапом в Канкун, Мексика. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, побувавши на шоу Cuídate De La Cámara Еді Смола — популярного мексиканського модного шоумена. Так, артистка приміряла сарафан бежевого кольору і неоново-жовту водолазку, засвітивши шикарну фігуру і доповнивши стильне вбрання окулярами у формі пантер.

"#mexicaNKa🖤 Today on @cdlc_oficial @edysmol_esoficial 💋", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Красуня😍😍😍🔥🔥🔥", "Прекрасна Анастейша🔥🔥🔥", "Ці окуляри 😍", "Шикарна!!!! 👍👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟🔥🔥🔥🔥🔥", "Кльова🔥", "Нереальна красуня💋💋💋🤗🤗🤗🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷", "Нарешті обручка👏👏😂😂😂🔥", "Ууу клас привіт💕", "найкраща 😻🔥", "Як завжди, чарівна❤️❤️❤️❤️❤️", "Шикарний вигляд, Настя! ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.