На сторінці студії "Квартал 95" у соціально мережі Instagram опублікували кілька архівних фотографій колективу, на яких присутні і нинішній президент України Володимир Зеленський. Колектив на цих знімках ще юний і тільки починає свій шлях. Більше всього на фото Юрія Крапова, а ось колишній керівник попадається тільки двічі.

Варто зауважити, що спочатку було опубліковано з десяток фотографій, серед яких було багато групових, і на них був відображений не тільки президент, але і перша леді Олена Зеленська. Проте пізніше пост видалили і опублікували новий, в якому лише чотири знімки, і більшість з них з Краповим. У підписі до публікації йдеться, що саме час дістати і переглянути старі фотографії.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася в крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.