Популярна співачка Світлана Лобода живе епатажем, зірка часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. А в цей раз буквально підірвала соцмережу гарячими танцями – Світлана вирішила показати фанатам свій звичайний вечір, який зняла на відео. У ролику співачка спочатку стоїть перед величезним дзеркалом у великій залі, яка нагадує її гримерку. На ній відвертий наряд з глибоким декольте і масивним декором, вона щось поправляє на піджаку і одночасно розспівується.

Далі Лобода йде по довгому коридору, поправляючи штани і не дивлячись у камеру. Потім зупиняється, демонструючи, що може робити своїми величезними губами – це така розспівка у неї, яку співачка вже не раз показувала. В кінці вона несамовито вигинається в дивному танці, пафосно дивлячись в камеру, а перед самим виходом в зал з чужих рук п'є щось через трубочку. У підписі до відео Лобода написала: "Звичайний вечір".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.