Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, вирушивши з чоловіком Потапом в Канкун, Мексика. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, побувавши на шоу Tele Urban. Так, артистка приміряла обтягуючі шкіряні штани і чорну маєчку, доповнивши образ масивними білими кросівками.

"So happy to visit @teleurban 😍 It’s so cool to be in this wonderful #mexicocity❤️ (Так рада побувати на @teleurban 😍 Як здорово бути в цьому чудовому # Мехіко)", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Яка кайфова жінка .можна закохатися в цю красу😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Божественна!!!! ❤️❤️❤️", "Яка ж ти красива і шалено приваблива🔥🔥🔥🔥", "стильно і модно і взагалі красиво.❤️❤️❤️", "НАСТЮША ти богиня💋", "Ви дуже красива", "Класно все".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.