Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, вирушивши з чоловіком Потапом в Канкун, Мексика. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, побувавши на радіостанції ADR Networks MX. Так, артистка приміряла довгу блакитну блузку і шкіряну міні-спідницю, засвітивши стрункі ноги.

"Hey, @adrnetworksmx🔥 I appreciate your warm welcome! So happy that Mexico loves the mix of latin rhythms and Ukrainian sopilka in my #Elefante❤️ Thank you (Хеей, @adrnetworksmx 🔥 Я ціную ваш теплий прийом! Так рада, що Мексика любить суміш латинських ритмів і української сопілки в моєму #Elefante❤️ Спасибі)", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Це найкращі ніжки планети 💥", "Неприродна поза. Як лялька!", "Просто🔥🔥", "Було літо Настя фото виставляла в чобітках. Наразі осінь, фото в босоніжках 😆😆😆", "Ноги🔥сексс🔥", "Сексі Бамбіна 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍", "Краса 😍😍❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.иа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.