Важко уявити, що короля російської естради Філіпа Кіркорова і Володимира Зеленського, президента України, може щось об'єднувати. Однак, виявилося, що світ шоу-бізнесу досить тісний. У 2009 році Філіп Кіркоров виконав пісню, на яку через рік зняли кліп. У ньому-то і засвітився Володимир Зеленський.

Кліп на композицію "Просто подари" Філіпа Кіркорова наробив чимало галасу в інтернеті - головну роль у ньому виконав Володимир Зеленський, про що знали далеко не всі.

Філіп Кіркоров, Голос.uа
Філіп Кіркоров, Голос.uа
Філіп Кіркоров, Голос.uа

10 років тому Володимир Зеленський зіграв головну роль у кліпі - простого хлопця, який залучений у зйомках у Філіпа Кіркорова. На таймінгу 2:05 можна побачити курйозний момент: Кіркоров дає Зеленському запотиличник.

Після того, як архівний кліп запостили, в соціальних мережах його одразу ж почали обговорювати. Пісня "Просто подари" не стала у свій час хітом, проте тепер набрала цілих 5 млн переглядів - а це зовсім не мало.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Пугачова зіштовхнула лобами двох чоловіків, резонансна справа отримала продовження: "Галкін замовив Кіркорова".

Також Знай.uа писав, що Полякова показала пристрасні поцілунки з Кіркоровим, дуже несподівано.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що 70-річна Пугачова змінилася до невпізнання, нова зачіска і коротеньке міні: фото.