Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр зі спортзалу, демонструючи ідеальну розтяжку. Так, артистка позувала без макіяжу в коротенькому топі і облягаючих лосинах, засвітивши не тільки нескінченні ноги, але і сталевий прес.

"встаю рано. спорт і студія . ось що мене чекає цього тижня щодня.
закінчую альбом 🤘🎧🎤"", - лаконічно розповіла про свої будні Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Ух яка розтяжка:) 💪🏻", "Крутоооооо !!!! 👻🤪🙏🏻", "Яка розтяжка у тебе 😱💥💥💥", "Це реально круто 👍👍👍🔥", "Оце розтяжка😱🔥😍 Дуже чекаємо альбом!))❤️", "Розтяжка клас,трудяга❤️", "Волочкова плаче - Світлана 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻", "Мене якщо так повісити , то обидві ноги або будуть зверху або знизу 😂 іншого варіанту немає 😂", "Красуня 💥", "Гарна поза🤣", "Зразок для наслідування", "😘💋❤️🌸Світлана ви 👏 супер💥".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.