У 6 випуск містичного реаліті "Битва екстрасенсів", що виходить на каналі СТБ, ясновидці спробують з'ясувати, що ховається за людською геніальністю. Крім того, учасники проекту будуть розслідувати таємничу смерть в річці.

В студії екстрасенси зустрінуться з п'ятьма батьками обдарованих дітей. У новому випуску покажуть, які несподіванки та дивовижні деталі повідомлять ясновидці під час конкурсу. Героям проекту "Битва екстрасенсів" не вдасться приховати нічого.

Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ
Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ

Учасники 20 сезону "Битви екстрасенсів" працюватимуть з п'ятьма героями програми, щоб з'ясувати, що ховається за обдарованістю їхніх дітей. Несподіванкою для магів буде присутність серед гостей проекту переможниці 16 сезону "Битви екстрасенсів" – емпата і таролога Ольги Стогнушенко. Вона – мама обдарованого хлопчика, який з дитинства пише зовсім недитячі вірші.

Екстрасенси також спробують з'ясувати, з якої причини загинув молодий батько Михайло з Одеської області. Останнім часом у житті чоловіка все складалося якнайкращим чином — він одружився, купив машину, працював на хорошій роботі. Але раптова смерть поставила на всьому крапку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ
Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ

Михайла знайшли на дні річки в автомобілі. У поліції справу кваліфікували як самогубство, але родичі категорично відмовляються в це вірити, оскільки виявили багато дивних деталей: чоловік замість переднього сидіння лежав на задньому, а водійські двері були відчинені — наче хтось рятувався на ходу.

Розслідування екстрасенсів можна побачити о 19:00 на СТБ

Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ
Битва екстрасенсів, прес-служба СТБ

Нагадаємо, раніше екстрасенси розкрили всю правду про секти

Як повідомляв портал "Знай.ua", екстрасенси взялися за містичну історію Петросяна

Також "Знай.ua" писав, що екстрасенс Джулія Ванг виявилася чоловіком