Переможниця 15-го сезону російського шоу "Битва екстрасенсів" Джулія Ванг остаточно змінила стать. Загадкова білява відьма взала собі ім'я Томас Вінзор, перевтілившись у чоловіка.

Нещодавно у профілі в Instagram Томаса Вінзора з'явилося селфт, на якому він продемонстрував наслідки операції по зміні статі. Екстрасенс видалив груди і накачав сталевий прес. У пості під фото Томас Вінзор пише, що не вважає себе трансгендером.

Раніше екстрасенс стверджував в одному з постів в Instagram, що страждає від синдрому Моріса і генетично є чоловіком. Синдром Морріса - вроджене захворювання людей чоловічої статі (з набором хромосом XY), при якому знижується або повністю втрачається чутливість до чоловічих статевим органам (андрогенам). Людина з таким діагнозом може виглядати як жінка, насправді будучи чоловіком.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, за Петросяна візьмуться українські екстрасенси.

Як повідомляв портал Знай.uа, занедбане українське село турбують численні смерті.

Також портал Знай.ua писав, жертва "пологівського маніяка" жахнула зізнанням на "Битві екстрасенсів".