Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, вирушивши з чоловіком Потапом в Мексику. Як виявилося, артисти приїхали не тільки відпочивати, але і просувати кар'єру Насті, побувавши в редакції модного видання EstiloDF. Варто відзначити, що за час прес-туру Настя вже встигла відвідати дуже популярні шоу Tele Urban і Cuídate De La Cámara Еді Смола, а також радіостанцію ADR Networks MX і найбільший медіаконгломерат "Групо Телевіса". На цей раз Каменських приміряла облягаючий шкіряний топ і чорну квітчасту спідницю, засвітивши форми.

Фолловери не пройшли повз нових публікацій: "Дуже пишаємося)😍😍😍😍😍😍", "Цицьки найс", "Як завжди красуня😍😍😊❤️❤️❤️", "Дивовижне вбрання👌", "Шикарні груди!", "Красуня 🖤", "Потапу пощастило)!", "Супер🌷🌻👍подивилася на фото і відразу посміхнулася🌼", "з голими грудьми ходила без ліфчика?", "Сексі❤️".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.