Онлайн-видання ELLE MAN, яке присвячене стилю, захопленням і здоров'ю представників сильної статі, рейтинг найстильніших чоловіків України.

Сьогоріч модну премію ELLE MAN AWARDS отримав відомий ведучий і шоумен, а з недавнього часу народний депутат України - Олександр Скічко.

Олександр Скічко, фото ELLE MAN

Своїй перемозі Скічко у великій мірі завдячує дружині Єлизаветі Юрушевій, адже саме вона відповідає за ″департамент гардеробу″ Олександра. Єлизавета прокоментувала перемогу свого коханого чоловіка, зазначивши, що було нелегко.

"Сьогодні чоловік моєї мрії отримав премію найстильніший чоловік! Ну що я можу сказати, спасибі вам всім, з ним правда було нелегко, але я це зробила! Тому що, за департамент гардеробу у нас вдома відповідаю я. Люблю тебе Олександр Скічко. Він для мене чоловік моєї мрії, в будь-якому сенсі ", - зізналаст Єлизавета.

Олександр Скічко з дружиною Єлизаветою, фото ELLE MAN

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зауважимо, що ELLE MAN AWARDS - перша і єдина в Україні модна премія для чоловіків, номінантами якої стають публічні особи, які досягли успіхів не лише в роботі, але і у створенні свого стилю. Переможця визначають читачі ELLE MAN під час відкритого голосування на сайті.

Крім Олександра Скічко читачі відзначили стиль ще трьох чоловіків:

Олексій Гладушевський - переможець в номінації "Найбільш стильний чоловік країни" за версією редакції ELLE MAN Ukraine.

Олексій Гладушевський, фото ELLE MAN

Політик Максим Нефьодов - переможець в номінації "Найбільш стильний чоловік країни" за версією Indposhiv Bespoke House

Максим Нефьодов, фото ELLE MAN

Телеведучий Володимир Остапчук - переможець в номінації "Найбільш стильний чоловік країни" за версією редакції ELLE Ukraine.

Володимир Остапчук, фото ELLE MAN

Нагадаємо, Олександр Скічко продемонстрував українцям посвідчення нардепа

Як повідомляв портал Знай.ua, Скічко пояснив, чому потрібен закон про штрафи за перевантажені фури

Також Знай.ua писав, Скічко з команди Зеленського показав зворотний бік Укрзалізниці