Як відомо, знаменита українська гумористка та учасниця цьогорічних Танців з зірками Олена Кравець, активно веде власну Instagram-сторінку, та частенько радує прихильників то різноманітними фотографіями, то цікавими відеороликами.

Так, цього разу головна жінка "Квартал 95" та матуся трьох дітей зробила приємний сюрприз прихильникам – вона опублікувала новий знімок з танцювального шоу-балету "Форсайт", де вона та Маша, її старша донька, побували цими днями.

Фото - Instagram
Фото - Instagram

Зауважимо, що обоє вибрали для культурного вечора досить стильні образи. Так, Кравець вибрала коричневі штани і светр кавового кольору, підкресливши талію поясом. Сумочка через плече і трендова кепка доповнили її ефектний лук. Маша ж була в джинсах та в сірому піджаку в клітинку, а на поясі у дівчини красувалася сумка-бананка в тон.

Фанатам такі фотографії припали до смаку, адже всього за кілька годин, вони набрали щонайменше 35 тисяч лайків та велику кількість коментарів, де радіють за власного кумира. Також, знімки прокоментував і президент України Володимир Зеленський: "Коли заплутався, де Олена, а де Маша".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зізналася, чому її дочка поїхала з рідного дому.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у "95 Кварталі" показали Олену Кравець в незвичайному амплуа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кравець з "Кварталу 95" забавно потролила сама себе на "Танцях з зірками".