Відома російська співачка українського походження Наталка Корольова недоречно пожартувала з рідної мови.

У програмі Регіни Тодоренко "П'ятниця з Регіною" артистка заявила, що почала забувати українську.

Виявилося, що Корольовій просто ні з ким нею розмовляти, тому в її лексиконі залишилося тільки "шо" та "га". Цікаво, що цим словам співачка навчила свого чоловіка Сергія Глушка і сина Архипа.

Наташа Корольова і Сергій Глушко, скріншот
Наташа Корольова і Сергій Глушко, скріншот

"Я забуваю мову, тому що мені нема з ким розмовляти. Я ж не можу говорити українською зі своїм чоловіком, хоч він і Глушко. Він же мені нічого відповідати не буде. Кожна мова йде, залишається тільки "шо" і "га", - розповіла Наталка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона зазначила, що її син теж знав українську мову, але вже мало її пам'ятає. При цьому Архип вміє непогано спілкуватися японською.

Корольова та її син, instagram/koroleva__star
Корольова та її син, instagram/koroleva__star

Нагадаємо, Наталка Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталка Корольова розповіла про трагедію, яка сталася в її сім'ї – пара втратила дитину.

Також портал Знай.uа писав, що син Наталки Корольової Архип Глушко останнім часом захопився вокалом. Хлопчик заявив, що кожен виступ на сцені дарує йому неймовірні емоції.