Буквально нещодавно відома російська співачка Алла Пугачова відсвяткувала 70-річчя на своєму концерті в Мінську. І в соцмережах досі публікують фотографії з виступу знаменитості.

На фан-сторінці Алли Борисівни в Instagram з'явився сниок, на якому вона виглядає значно молодше своїх років.

Зазначимо, що це фото вразило шанувальників, адже на обличчі співачки не видно жодної зморшки. На знімку Примадонна позує в чорному одязі, з розпущеним кучерявим волоссям, яскравим макіяжем і чорною кепкою на голові.

Алла Пугачова, фан-група в Instagram
Алла Пугачова, фан-група в Instagram

"Як з Лізою схожі на цій фотографії!", "Класна фотка, крута Аллочка", "Вам даси 55", "Красуня", "Незвичайна така", "Як 30-річна!", - прокоментували кадр фанати Пугачової.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів, кумедно посміхаючись на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий російський телеведучий Андрій Малахов в інтерв'ю для шоу Ксенії Собчак "Обережно, Собчак!" на YouTubе розповів про конфлікт з Максимом Галкіним.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Пугачова повернулася в Росію після концерту в Мінську. Відповідні фото з'явилися в Stories Instagram.