У Москві відбулося слухання в суді у справі розлучення російської співачки Лоліти Мілявської з п'ятим чоловіком-тенісистом Дмитром Івановим. Як виявилося, саме чоловік, який на 10 років молодший артистки, був ініціатором розлучення, адже у нього вже є інша жінка. Навколо цього розставання в ЗМІ поповзло багато чуток, однією з причин називають те, що чоловік хотів дітей, а Лоліта про це навіть не замислювалася.

Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Lenta
Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов, Lenta

Однак, як повідомляє російська преса, суд поки не задовольнив вимоги чоловіка Лоліти та не розвів, хоча і вислухав обидві сторони. Так, тенісист залишився дуже незадоволений таким рішенням суду. "Я не раз вже говорив, що над відносинами повинні працювати обидва. Ми не раз сідали за стіл переговорів, але не досягли консенсусу", - говорить він.

Дмитро Іванов також зазначив, що їхні стосунки з дружиною давно зійшли нанівець, вони перестали розуміти один одного. Відзначимо також, що це вже п'ятий шлюб 55-річної Лоліти, і він тривав дев'ять років, але її чоловік вирішив розлучитися. Тенісист підтвердив, що завів нові відносини, але це сталося вже після розставання зі співачкою.

Нагадаємо, у 2017 році російську співачку Лоліту Мілявську, яка підтримує агресію Росії, прикордонники зняли з поїзда "Москва-Київ" і не впустили на територію України.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, колишній чоловік Лоліти розповів брудні подробиці розлучення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пугачева Моїсеєв і Лоліта розсекретили свої пенсії.

Також портал "Знай.ua" писав, що молодий чоловік 55-річної Лоліти Мілявської завів роман з ефектною брюнеткою.