Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, обожнює епатувати публіку. Дівчина привертає до себе увагу фанатів незвичайними постами у соцмережі Instagram, де вона прославилася як людина з відмінним почуттям гумору. Нещодавно відбулася прем'єра нового українського тревел-шоу "Ле Маршрутка", тому зірка вирішила закликати глядачів його дивитися, і зробила вона це дуже незвично.

Так, Леся записала короткий ролик і виклала його на своїй сторінці. На початку відео телезірка весело і активно демонструє свою мову, як ніби щось облизує, а потім починає просити подивитися її нове шоу. "Ось так я до вас підлизалась трошки, щоб ви зараз швиденько зайшли на мій ютуб-канал і подивилися "Ле Маршрутку". Посилання в шапці профілю". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.