Починаюча зірка Соня Кай поділилася з шанувальниками черговою епатажною фотографією. Артистка на своїй сторінці в Instagramопублікувала нове вражаюче фото в досить химерний спосіб: надівши яскравий купальник, племінниця Ротару ефектно вигнулась у басейні.

"Щоночі, перш ніж заснути, уявляйте собі свій ідеальний завтрашній день. Ви побачите, багато в чому так і буде ✨", – написала дівчина на своїй сторінці в Instagram.

Юна красуня звикла дивувати публіку чуттєвими образами. Раніше вона сфотографувалася в панчохах-обладунках і присіла навпочіпки в микрошортиках.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відома родичка популярної співачки почала займатися музикою, як і її знаменита тезка. Соня виступає на Україні і блищить у соціальних мережах: на її сторінці можна знайти фотографії в сексуальній білизні, купальниках і відвертих боді.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.