Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка перебралася до Росії, і вже кілька років не дає концертів в Україні, обожнює епатажні витівки, які активно демонструє у своєму Instagram. Так, так цього разу артистка "благословила" на концерт в Києві Любов Успенську, яка вже багато років живе і виступає в Росії.

Лобода показала трепетні фото з Успенською, на яких вони обіймаються. Вони обидві позують на фото в темних вбраннях з чорними довгими шубами. Лобода вже не вперше публікує фото, на яких позує в сонцезахисних окулярах в приміщенні, і цей раз не став винятком. У підписі до фото Світлана написала: "У нашої улюбленої Любоньки @uspenskayalubov_official сьогодні концерт у Києві! Тебе дуже люблять і чекають в Україні. Ти створена для того, щоб робити людей щасливими. Сьогодні повний зал українців будуть співати з тобою і аплодувати улюбленим пісням і неймовірною жінці – артистці. Гарного концерту, друзі".

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.