Популярна українська співачка Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новим фото в Instagram, і розповіла, що повернеться в "Танці з зірками", та ще й не одна, а з колегою по сцені Позитивом. Схоже, група "Время и Стекло" стала гостями зоряного балкона танцювального шоу. На новому фото Надя зображена біля павільйону, де проходять репетиції, зйомки "Танців".

Як видно, на прогулянку Дорофєєва вийшла в шкіряних лосинах і чорному светрі, поверх якого накинула бежеве пальто майже до п'ят. На її ногах масивні білосніжні кросівки, Надя відображена під час ходьби. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона весело регоче, дивлячись у камеру. У підписі до фото співачка написала: "Вже завтра ми з @positiff на @tanci1plus1". Шанувальники в захваті від нового фото Наді, а ще більше від того, що вона знову буде на шоу "Танці з зірками".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.